AutoLock RFID årets Säkerhetslösning på Security Awards 2013

Autolock RFID från Eurosafe Security Solutions utsågs till Årets Säkerhetslösning 2013 när Security Awards delades ut på Café Opera i Stockholm, torsdagen den 19 september.  

Juryns motivering löd:

"Genom framgångsrik utveckling av en modern och verksamhetsanpassad säkerhetslösning utifrån ett reellt problem, har arbetet inte bara säkrats och effektiviserats utan mervärdet för alla berörda ökat avsevärt. Vinnare i kategorin Årets Säkerhetslösning 2013 är AutoLock RFID från Eurosafe Security Solutions."

Security Awards delas ut av branschtidningen Skydd & Säkerhet i samarbete med olika partners, bland annat PAAM Systems, vars representant Magnus Johansson lämnade över priset till Björn Mannering, vd för Eurosafe Security Solutions. I nomineringstexten framgår det bland annat att företaget har utvecklat lösningen genom ett proaktivt samarbete med PostNord Logistics säkerhetsavdelning, för att förhindra och eliminera problemet med stölder ur distributions- och paketbilar i storstäderna.

Security Awards är säkerhetsbranschens största tävling och premierar bland annat personer och företag i säkerhetsbranschen som har utmärkt sig med nyskapande, konstruktiva och framgångsrika lösningar eller metoder. Målsättningen är att lyfta fram goda exempel och förebilder för att bidra till ett säkrare och tryggare samhälle och näringsliv. Utmärkelserna delas ut av Skydd & Säkerhet, som är säkerhetsbranschens ledande tidning. 

Eurosafe_History_security-awardsAutolock RFID blev Årets Säkerhetslösning