Polisen satsar på SmartWater märkDNA

Vårt projekt tillsammans med Polisen mot bostadsinbrott i Stocksund -Danderyd kör äntligen igång!

SmartWater samverkar med Stockholms läns Polis i brottsförebyggande arbete mot bostadsinbrott. Projektet ägs av Polisen och är begränsat till 500 hushåll i Stocksund som får ett kostnadsfritt märkpaket så att de kan stöldmärka sina privata ägodelar. Märkpaketen finansieras av försäkringsbolag och av oss på Eurosafe Security Solutions AB. Till övriga hushåll i Danderyd erbjuder vi under en begränsad period ett märkpaket med SmartWater till rabatterat pris 450kr inkl moms (ord.pris 699kr).

I slutet av sommaren 2013 besökte vi tillsammans med Polismyndigheten i Stockholms län SmartWaters kontor i London. Under besöket anordnades även ett studiebesök hos Metropolitan Police som har goda erfarenheter från SmartWater vilket gav inspiration och tips till det projekt som Polismyndigheten nu genomför. Den här typen av brottsförebyggande arbete har genomförts under mer än 15 år av SmartWater. Mer än 30 städer runt om i världen skyddar idag hela stadsdelar med mycket goda resultat.

SmartWater skyddar sedan tidigare bostadsrättsföreningar i Sverige och vi på Eurosafe Security Solutions AB har under senaste året arbetat hårt för att etablera SmartWater.
Vi ser projektet som en utmaning samt möjlighet att bidra med samhällsnytta i vårt dagliga arbete.

Nästa vecka har vi informationsmöten. Vi hoppas att intresset är stort!

För mer information se:

sweden.smartwater.com