Eurosafe gör PostNords fordon säkrare

Eurosafe fortsätter sitt samarbete med PostNord som utökar säkerheten ytterligare i sina fordon med motorstyrda låsförstärkningar.

Vi är väldigt stolta att PostNord fortsätter att välja Eurosafe som leverantör av kundanpassade säkerhetslösningar. Genom den nya låsförstärkningen kan vi tillsammans minska antalet incidenter mot PostNords fordon, säger Björn Mannering, VD på Eurosafe Security Solutions.

Eurosafe_History_TransportSecurity2

PostNord ligger långt fram i sitt säkerhetsarbete och har ett nära samarbete med Eurosafe. Tillsammans har man utvecklat låssystemet AutoLock RFID som försvårar stölder ur fordonen. Systemet tog pris som Årets säkerhetsprodukt 2013 vid Security Awards. Nu väljer PostNord att göra ytterligare en satsning i sitt förebyggande säkerhetsarbete.

De automatiska låsförstärkningarna är ännu ett steg i PostNords förebyggande säkerhetsarbete för att öka kvaliteten, minska risken för stölder och skapa en trygg arbetsmiljö för medarbetarna, säger Torbjörn Kaliff, chef säkerhetsskydd inom PostNord.

Eurosafe är marknadsledande tillverkare och leverantör inom Säkerhetsfordon, Värdetransport och Transport av värdefullt gods. Våra säkerhetsfordon transporterar säkert och tryggt Kontanter, Ädelmetaller, Elektronik, Läkemedel, Vapen, Datamedia mm. Vår specialitet är skräddarsydda säkerhetsfordon och säkerhetslösningar.

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till,från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation,e-handel,distribution och logistik i Norden. Koncernen hade 2013 en omsättning på 40 miljarder SEK och 39 000 medarbetare. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss gärna på postnord.com