Eurosafe tecknar avtal med Copiax gällande SmartWater märkDNA

Copiax, Sveriges största säkerhetsgrossist, erbjuder sedan Juni 2014 SmartWater märkDNA till sina kunder runt om i Sverige. Initialt erbjuder Copiax SmartWater privata märkpaket, men kommer även under snar framtid att erbjuda SmartWater företagspaket till sitt återförsäljare.

Vi har märkt ett enormt intresse för SmartWater märkDNA hos våra kunder. Det är inte ofta vi har ett så här stort intresse för en helt ny produkt. Vi tror på SmartWater och vi ser att det kommer bli en mycket intressant utveckling i höst, säger Peter Junhem, Produktchef Copiax AB


Eurosafe Security Solutions AB har agenturen för SmartWater märkDNA i Sverige. SmartWater stöldmärkning är ett beprövat koncept som under mer än 15 års tid använts effektivt i Storbritannien. Enligt statistik från Europa har stölderna i genomsnitt minskat med mer än 80 procent. Stöldmärkningen kopplar objekt till den rättmätige ägaren och kriminella till brott.
Svenska Polisen satsar stora resurser på SmartWater märkDNA-tekniken och har nationella rutiner samt utrustning för att hantera stöldmärkningen. SmartWater är unikt på marknaden genom att kunna erbjuda en garanterad hållbarhet på minst 5 år i utomhusmiljö, därför är SmartWater extra effektivt och den ledande osynliga stöldskyddsmärkningen inom Bygg, Entreprenad och Infrastruktur i Europa.


Vi är mycket stolta över vårt samarbete med Copiax. Genom Copiax stora återförsäljarnät når vi ut brett med SmartWater och får samtidigt en hög kvalitet då samtliga återförsäljare och installatörer dagligen arbetar med säkerhet och säkerhetsinstallationer, säger Björn Mannering, VD Eurosafe Security Solutions ABKontaktinformation

Björn Mannering, VD Eurosafe Security Solutions AB. Tel 0155-460603, bm@eurosafe.

Peter Junhem, Produktchef Copiax AB. Tel 08 – 740 89 44, peter.junhem@copiax.se