John Matsson Fastigheter på Lidingö förebygger med SmartWater.

Som största privata fastighetsägare på Lidingö har John Mattson en viktig roll i utvecklingen av Lidingö. Deras ambition är att skapa bostadsområden, där människor bor och trivs, både i dag och i framtiden.

JohnMattson2

John Matsson Fastighets AB:s bostadsbestånd omfattar drygt 1 400 lägenheter i Larsberg och Baggeby (Lidingö). Bostadsarean uppgår till 110 000 kvadratmeter. Den kommersiella arean uppgår till cirka 15 000 kvadratmeter. Största hyresgäster är Ica Kvantum och Carl Malmsten Furniture Studies.

Efter problem med inbrott väljer man nu att skapa en tryggare boendemiljö med SmartWater. John Matsson väljer nu att erbjuda sina boende SmartWater märkDNA till kraftigt rabatterat pris. Dom boende har nu möjlighet att till en låg kostnad stöldskyddsmärka alla sina värdeföremål med SmartWaters osynliga stöldskyddsmärkning.

 

smartwater