Peab tecknar koncernavtal med Eurosafe

 

SWpeab3

Vi är mycket glada och stolta över att tillkännage att Eurosafe tecknat koncernavtal med Peab. Koncernens säkerhetsgrupp har valt SmartWater märkDNA efter att ha utvärderat olika stöldmärkningsmetoder.

Peab har tecknat koncernavtal med Eurosafe gällande SmartWater märkDNA. Därmed uppges Peab vidareutveckla sin stöldskyddsmärkning inom koncernen ytterligare.


– Genom avtalet garanteras vi en ökad stöldskyddsmärkning av vår egendom samtidigt som vi skapar lägre inköpspriser och möjligheter till uppföljning. Denna insats kommer på sikt att minska både Peabs och samhällets skadekostnader för tillgreppsbrott, säger Peter Martin, säkerhetschef på Peab.

Eurosafe har sedan tidigare ett ramavtal med Sveriges Byggindustrier när det gäller Smartwater märk-DNA.