PostNord implementerar AutoLock RFID nationellt

Eurosafe Security Solutions AB har mottagit en stor order från PostNord att leverera säkerhetssystem och låssystem till distributionsfordon. PostNord fortsätter därmed sitt proaktiva säkerhetsarbete och implementerar nu säkerhetssystem och låssystem i sina distributionsfordon i alla större städer nationellt.

Vi är mycket stolta över att vi fortsätter ha ett nära och bra samarbete med PostNord. Det är alltid kul att se att våra produkter och tjänster verkligen gör skillnad för våra kunder och deras personal, säger Björn Mannering VD Eurosafe Security Solutions AB.

Samtliga säkerhetsinstallationer är baserade på det prisbelönta säkerhetsssystemet AutoLock RFID som Eurosafe och PostNord gemensamt utvecklat specifikt för distributionsfordon. Utöver AutoLock RFID installeras även annan säkerhetshöjande teknik och fysisk säkerhet för att erbjuda personal och gods en trygg miljö.

Samarbetet mellan oss och Eurosafe skapar förutsättningar så att vi i fortsättningen ligger i framkant vad gäller vårt proaktiva säkerhetsarbete. De säkerhetshöjande åtgärderna resulterar i ökad kvalitet, minskad risk för stölder och skapar en tryggare arbetsmiljö för våra medarbetare säger Torbjörn Kaliff, chef säkerhetsskydd inom PostNord.

Målet är att installationerna skall vara klara innan julhandeln startar.