MaskinEntreprenörerna tecknar samarbetsavtal gällande SmartWater MärkDNA

MaskinEntreprenörerna tecknar samarbetsavtal gällande SmartWater MärkDNA

 

Eurosafe Security Solutions AB har undertecknat ett samarbetsavtal med MaskinEntreprenörerna (ME) som ger ME´s ca 3 700 medlemsföretag möjlighet att stöldmärka sina maskiner och utrustning med specialanpassade MärkDNA-paket från SmartWater.

smartwater

SmartWater MärkDNA är ett beprövat koncept som använts med dokumenterad effekt i Storbritannien i över 20 års tid. Statistik från Europa samt även projekt med Svensk Polis visar att stölder och inbrott minskat med mer än 75 procent. SmartWater kopplar objekt till dess rättmätige ägare samt kriminella till brott. Svensk Polis, Försäkringsbolag samt Gränskontroller satsar stora resurser på MärkDNA och Polisen har nationella rutiner samt utrustning för att detektera samt spårsäkra stöldmärkningen.

Vi är mycket stolta över samarbetet med MaskinEntreprenörerna och att vi nu även kan erbjuda ME´s medlemmar SmartWater MärkDNA, säger Björn Mannering, VD för Eurosafe Security Solutions AB, distributör för SmartWater i Sverige.

SmartWater är extremt hållbart och klarar av minst 5 år i utomhusmiljö. Detta är en stor anledning till att SmartWater idag är marknadsledande inom Bygg, Entreprenad och Infrastruktur med dess tuffa miljö.

Avtalet med Eurosafe Security Solutions AB ger våra medlemmar en möjlighet att till ett reducerat pris stöldmärka sin utrustning för att förebygga stölder, säger Anders Robertsson, vd på ME Inköp.

Vi tror att stölderna av märkta maskiner och utrustning kommer att minska, och möjligheten att få tillbaka stulen utrustning via polisen kommer att öka.

 

Kontaktinformation

Björn Mannering, Eurosafe Security Solutions AB. Tel 0155-460603, bm@eurosafe.se
www.smartwater.com/sweden

Anders Robertsson, ME Inköp AB. Tel 08-762 70 78, anders.robertsson@me.se
www.me.se