säkerhetslösningar för lastbil, trailer och container

Nedan är ett urval om dom vanligaste säkerhetslösningarna vi tillhandahåller. Flera produkter kan kombineras för att öka säkerheten ytterligare.

Lås dragögla och Lås kingpin

Förhindra stöld av hela ekipage, trailers och semitrailer med marknadens ledande lås. Låsen har ett enkelt handhavande och erbjuder en mycket hög säkerhet. Samtliga lås går att få med likalåsning, dvs att en nyckel kan öppna flera olika dragöglelås och kingpinlås.

Lås trailerdörr

Mekaniska och elektroniska lås till trailerns dörrar för fast montage. Låsen har ett enkelt handhavande och erbjuder en mycket hög säkerhet med möjlighet till öppning via nyckel, pinkod, plomberingskod och RFID-tag.

Lås lösflak

Lås som förhindrar stöld av lösa flak eller containers med lyftbygel eller containers uppställda på stödben. Låsen är tillverkade i kraftigt stål och går att beställa med likalåsning, dvs att en nyckel kan öppna flera olika lås.

Lås stångregel

Lås för container eller trailer med stångregel. Låsen har ett enkelt handhavande, är flyttbara och erbjuder en mycket bra säkerhet. Låsen finns i olika längder beroende på avstånd mellan stångreglarna.

Säkerhetssystem

Automtisk låsning| Larm | Startspärr | Liftstyrning

Säkerhetssystem som bygger på den prisbelönta plattformen AutoLock RFID och kan programmeras för att styra och kontrollera flera olika funktioner på fordonet som tex startspärr, dörrstyrning, bakgavelift, larm, låsvarning, dörrvarning mm.

Säkerhetsskåp transportfordon

Säker förvaring i transportfordon som är certifierat enligt Svenska Stöldskyddsföreningens norm SSF 3492. Skåpet är tillverkat i 4mm specialplåt och lämpar sig för förvaring av dyrbar utrustning och särskilt stöldbegärlig last.

Skåpet har en praktisk utdragshylla för att lättare hantera innehållet. Skåpet levereras med ett belyst elektroniskt kodlås.

Kundanpassade säkerhetslösningar

Produktutveckling | Installation | Projektledning

Vår specialitet är att kundanpassa, modifiera eller utveckla nya säkerhetslösningar i nära samarbete med kunden. Vi erbjuder även behovs- och kvalitetsanalys tillsammans med kund för att erbjuda rätt säkerhetslösning, till rätt pris.

Med lång erfarenhet av projekt för små och stora fordonsflottor, kan vi erbjuda en komplett säkerhetslösning inklusive säkerhetsanalys, nationell installation på plats hos kund samt utbildning av personal.

Vi är med er hela vägen i ert säkerhetsarbete även efter slutleverans.

Folder – säkerhet lastbil, trailer och container

Ladda ner folder för säkerhetsprodukter till lastbil och trailer.