säkerhetslösningar för Maskin

Nedan är ett urval om dom vanligaste säkerhetslösningarna vi tillhandahåller. Flera produkter kan kombineras för att öka säkerheten ytterligare.

Spårsändare

MetaTrak T42 | Trusted TG7

Smarta spårsändare med inbyggda sensorer och larmfunktionalitet, för positionering av fordon, maskiner, verktyg och gods. Spårsändarna håller en mycket hög kvalitet och är för professionellt användande.

Möjlighet till koppling mot larmcentral enligt SSF1073. Tillbehör kan anslutas som tex trådlösa sensorer, larm, startspärr mm. Finns med både batteridrift och för anslutning till extern strömkälla (12-24v).

Säkerhetssystem

Drivelock RFID | Startspärr M43 | Inferno

Användarvänliga stöldskydd för arbetsfordon och maskiner. Skydda fordonet med elektronisk startspärr som använder trådlös transponder enligt TFFN901 eller larmsystem med patenterad teknologi.

Dragöglelås

SBS Andis 1200 | SBS Alligator

Användarvänliga lås för att förhindra stöld av trailers och släpvagn. Passar för dragöglor mellan 40-50mm. Låsen går att få med likalåsning, dvs att en nyckel kan öppna flera olika dragöglelås.

Kamerasystem

AXIS FHD |

Komplett övervakningssystem för installation i fordonets lastutrymme. Systemet är speciellt utformad för mobil videoövervakning ombord på fordon och är vatten- och dammskyddad samt tål tuffa förhållanden som vibrationer, stötar och temperatursskillnader mellan -40 till +60 grader.

Beroende på konfigurering kan systemet lagra material från flera dagar till flera veckor. Inspelning kan aktiveras via rörelse eller tidsschema.

Kundanpassade säkerhetslösningar

Produktutveckling | Installation | Projektledning

Vår specialitet är att kundanpassa, modifiera eller utveckla nya säkerhetslösningar i nära samarbete med kunden. Vi erbjuder även behovs- och kvalitetsanalys tillsammans med kund för att erbjuda rätt säkerhetslösning, till rätt pris.

Med lång erfarenhet av projekt för små och stora fordonsflottor, kan vi erbjuda en komplett säkerhetslösning inklusive säkerhetsanalys, nationell installation på plats hos kund samt utbildning av personal.

Vi är med er hela vägen i ert säkerhetsarbete även efter slutleverans.

Folder – entreprenad

Anpassad folder för säkerhetsprodukter till entreprenad. Öppnas i nytt fönster och kan sedan laddas ner.