Om Eurosafe - Installation and Instructions

Säkerhetslösningar för professionell transport

Vi har lång erfarenhet av säkerhetslösningar för både små och stora fordonsflottor. Vi kan erbjuda en komplett säkerhetslösning inklusive säkerhetsanalys, nationell installation samt utbildning av er personal. Vi är en trygg säkerhetspartner som följer med er hela vägen i ert säkerhetsarbete, även efter slutleverans.

Till rätt kvalitet, funktion och pris. Våra säkerhetslösningar skyddar dagligen tusentals fordon i drift och säkerställer en säker hantering av stöldbegärligt gods samt en trygg arbetsmiljö för våra kunder och deras medarbetare.

Vår drivkraft är att erbjuda dom bästa säkerhetslösningarna för ändamålet.

Vår historia

Eurosafe bildades 1988 som ett familjeföretag med fokus på ballistiskt skyddade säkerhetsfordon för transport av kontanter (värdetransportfordon).

I takt med att kontanthanteringen kraftigt minskat i skandinavien sista 20 åren har dom kriminella ändrat fokus till stöld av gods från traditionella transporter, något som ökat kraftigt sista 10 åren. Detta resulterade i att våra produkter och tjänster idag är mer anpassade för distribution, last mile-transport och transport av känsligt gods.

År 2020 ändrades ägarbilden och företaget leds sedan dess av Björn mannering och Victor Göthe som tillsammans har över 35 års erfarenhet av säkerhetstransporter, fordonssystem samt säkerhetslösningar.

Medarbetare

Björn Mannering

Försäljning/Delägare

Lösningsorienterad säkerhetsspecialist med över 20 års erfarenhet av transportsäkerhet.

Victor Göthe

Teknik/Delägare

Teknikorienterad säkerhetsspecialist med över 15 års erfarenhet av transportsäkerhet samt fordonsinstallation.