Tjänster

Säkerhetsanalys

Vi erbjuder behovs- och säkerhetsanalys där vi tillsammans med er ser till ni får rätt säkerhetslösning, till rätt säkerhetsnivå och rätt pris. Tillsammans med kunden tar vi fram en analys och åtgärdsplan, anpassad efter ert behov och vår gemensamma riskbedömning.

Kundanpassade säkerhetslösningar

Tack vare vår långa erfarenhet av säkerhetslösningar för transport av stöldbegärligt gods samt vårt nätverk av underleverantörer kan vi erbjuda ett stort utbud av säkerhetslösningar. Vi har lång erfarenhet av att kundanpassa, modifiera eller utveckla nya säkerhetslösningar i nära samarbete med kunden.

Nyckelfärdig installation

Vi erbjuder installation av säkerhetssystem för stora och små fordonsflottor, via ett nationellt nätverk av handplockade samarbetspartners. Tack vare vårt samarbete med de stora fordonstillverkarna kan vi erbjuda en nyckelfärdig lösning, där allt är installerat och klart när fordonet levereras från återförsäljaren. Möjlighet finns även att säkerhetslösningen läggs in i fordonets finansiering/leasingkostnad.

Utbildning

Våra säkerhetssystem är designade med användaren i fokus. Säkerhet får inte vara krångligt eller påverka effektiviteten negativt – tvärtom ska det öka effektiviteten och underlätta för användaren. Vi erbjuder tydlig dokumentation samt instruktioner för våra säkerhetslösningar.

Service och support

Alla våra säkerhetsprodukter håller högsta kvalitet och skyddar dagligen 1.000-tals fordon i skandinavien. Skulle olyckan ändå vara framme erbjuder vi våra kunder kostnadsfri telefonsupport samt även ett nationellt nätverk av serviceverkstäder via Mekonomen Fleet.

Installationer nationellt

Vi erbjuder installation av säkerhetssystem och telematik för stora och små fordonsflottor, via ett nationellt nätverk av handplockade samarbetspartners. Både installation i nya fordon (i "hamnen") och eftermontering på plats hos kund.